Poll | | Kokius sapnus dažniausiai sapnuojate? | 1. Košmarus | | 23% | [ 79 ] | 2. Pranašingus | | 24% | [ 83 ] | 3. Juokingus | | 14% | [ 49 ] | 4. Erotinius | | 19% | [ 66 ] | 5. Niekad nesapnuoju,arba tiesiog nepamenu | | 21% | [ 73 ] |
| Iš viso balsų : 350 |
|
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of 3xaDpp on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of 3xaDpp on your social bookmarking website |
|
|
| Kokia daina? | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Apocalyptica Moderator
Pranešimų skaičius : 210 Join date : 2008-06-25 Age : 31 Miestas : Utena
| Temos pavadinimas: Kokia daina? Pen. 10 24 2008, 16:56 | |
| Reikia parašyti ištrauką iš dainos, o kitas turi atspėti kokia čia daina ir pateikti kitą ištrauką. Romantika tai melas, Nuo šiandien melui galas, Net Stano, jei išdrįstų, Tai taptų metalistu. Romantika tai melas, Verksnių priverktos balos, Aš netikiu svajonėm, Aš gaunu, tai ko noriu. spėkit | |
| | | Get. Administrator
Pranešimų skaičius : 174 Join date : 2008-05-30 Age : 30 Miestas : Utena
| Temos pavadinimas: Re: Kokia daina? Pen. 10 24 2008, 18:28 | |
| - Apocalyptica rašo:
- Reikia parašyti ištrauką iš dainos, o kitas turi atspėti kokia čia daina ir pateikti kitą ištrauką.
Romantika tai melas, Nuo šiandien melui galas, Net Stano, jei išdrįstų, Tai taptų metalistu. Romantika tai melas, Verksnių priverktos balos, Aš netikiu svajonėm, Aš gaunu, tai ko noriu.
spėkit Gal Donatas daina? Pav. neprisimenu.. | |
| | | Apocalyptica Moderator
| Temos pavadinimas: Re: Kokia daina? Sk. 10 26 2008, 11:11 | |
| taip, donatos - romantika dar pamiršai pridėti savo tekstą. | |
| | | Get. Administrator
| Temos pavadinimas: Re: Kokia daina? Sk. 10 26 2008, 18:23 | |
| Kai akmenėliai balzgani Tai saulės blyksniai vandeny Kai akmenėliai balzgani Tai saulės blyksniai vandeny Žaliam plačiam plasnojusi,vasara Siauram take sustojusi,vasara Ir saulės išbučiuotoji,vasara Ir vėjo numyluotoji,vasara | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia daina? Sk. 10 26 2008, 18:53 | |
| justas ? Pavadinimo nzn, meilės vasara ar vasara xD Sweet dreams are made of these. Who am I to disagree? Travel the world and the seven seas. Everybody's looking for something. tikrai žinosit | |
| | | Get. Administrator
| Temos pavadinimas: Re: Kokia daina? Pir. 10 27 2008, 10:03 | |
| Man rodos Marylin Manson'as- sweet dreams. No, I don't even know your name It doesn't matter You're my experimental game Just human nature It's not what, good girls do Not how they should behave My head gets so confused Hard to obeySpekit. | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia daina? Pir. 10 27 2008, 11:32 | |
| Manau kate perry- i kissed a girl ;D Būna dienų, kai tiesą sakyt sunku, Taip elgiuos, kai tikslą pasiekt turiu. Gal tu suprasi, gal man atleisi už tai, ką suprast sunku. Žodis ištartas, laisvėn paleistas, virs melu. Aš ugnis ir aistra, Ir vanduo, ir šalna, Tau sunku bus suprast, Kur melas, kur tiesa. xD | |
| | | wajda Įgavęs pagreitį
Pranešimų skaičius : 116 Join date : 2008-06-27 Age : 32 Miestas : netoli utenos...
| Temos pavadinimas: Re: Kokia daina? Tr. 11 05 2008, 12:12 | |
| širdelės-moterys meluoja geriau xD When I grow up I wanna be famous I wanna be a star, I wanna be in movies When I grow up I wanna see the world Drive nice cars I wanna have groupies When I grow up Be on tv People know me Be on magazines | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kokia daina? | |
| |
| | | | Kokia daina? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |